Δεν έχετε λογαριασμό;

Κάθε νέος μας πελάτης αποκτά εταιρικό λογαρισμό με τον οποίο έχει πρόσβαση σε πλήθος υπηρεσιών και ευκολιών όπως ή καταστάση και η πρόοδος των έργων του, πρόσβαση στην γνωσιάκη βάση της Webasis καθώς επίσης και ευκολούς τρόπου επικοινωνίας και λήψης υποστιρίξης από την εταιρεία μας

Εάν είστε πελάτης μας και δέν έχετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Εικονική περιήγηση 360° μοιρών

Εικονική περιήγηση 360° μοιρών

Τώρα μια επαναστατική και ανεπτυγμένη τεχνολογικά μέθοδος σας επιτρέπει να παρουσιάσετε, με πρωτότυπο τρόπο, την επιχείρησή σας και τις εγκαταστάσεις σας, τουριστικές περιοχές, ακίνητα και πολλά άλλα με εικονικές περιηγήσεις, μέσω φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης, δίνοντας στον επισκέπτη τη δυνατότητα να περιηγηθεί στο χώρο.

Η απεικόνιση μπορεί να γίνει σε πλήρη οθόνη με υψηλή ανάλυση. Είναι δυνατό να περιέχει περισσότερα από ένα εικονικά σημεία (360°), τα οποία συνδέονται μεταξύ τους, δίνοντας την αίσθηση της κίνησης στο χώρο. Η παρουσίαση μπορεί επίσης να περιέχει χάρτη-κάτοψη, προσφέροντας στον περιηγητή απόλυτη αίσθηση του χώρου. Η τεχνολογία αυτή ενδείκνυται για παρουσιάσεις αξιοθέατων και τοποθεσιών, τουριστικές επιχειρήσεις και κτηματομεσιτικές υπηρεσίες καθώς επίσης και για κάθε επιχείρηση που θέλει να παρουσιάσει εξολοκλήρου το χώρο της.

Επικοινωνήστε μαζί μας, σήμερα κιόλας, για να μάθετε τι μπορούμε να κάνουμε για σας και την καλύτερη δυνατή προβολή της επιχείρησης σας.