Δεν έχετε λογαριασμό;

Κάθε νέος μας πελάτης αποκτά εταιρικό λογαρισμό με τον οποίο έχει πρόσβαση σε πλήθος υπηρεσιών και ευκολιών όπως ή καταστάση και η πρόοδος των έργων του, πρόσβαση στην γνωσιάκη βάση της Webasis καθώς επίσης και ευκολούς τρόπου επικοινωνίας και λήψης υποστιρίξης από την εταιρεία μας

Εάν είστε πελάτης μας και δέν έχετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Σχετικά με την Webasis

Μέσα από την πολύχρονη παρουσία μας στο χώρο του web design και έχοντας αποκομίσει πλέον μεγάλη εμπειρία, αποφασίσαμε να ιδρύσουμε την Webasis. Η εταιρία μας ειδικεύεται στο χώρο της υλοποίησης ιστοσελίδων, αλλά και εφαρμογών διαδικτύου, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες λύσεις στον επαγγελματία, όσο και στον απλό χρήστη, πάντα ανάλογα με τις ανάγκες του.

Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, με στόχο οι πελάτες μας να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό και να αξιοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό τις δυνατότητες που τους παρέχει το Internet. Εμείς αναλαμβάνουμε υπεύθυνα να κατασκευάσουμε, αλλά και να προωθήσουμε την διαδικτυακή σας παρουσία.

Mέχρι σήμερα έχουμε συνεργαστεί επιτυχώς με αρκετές επιχειρήσεις και ιδιώτες, τόσο στην Κεφαλονιά, όσο και στην Αθήνα. Με γνώμονα το συμφέρον των πελατών μας και έχοντας αποκτήσει καλή γνώση του αντικειμένου, μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε περίπτωση.

Με βάση τις άκρως ανταγωνιστικές τιμές που σας προσφέρουμε, κάνουμε τον ποιοτικό σχεδιασμό ιστοσελίδων και την επαγγελματική παρουσία στο χώρο προσιτή πλέον από τον καθένα.
Internet Marketing

Internet Marketing

Η κατασκευή της επαγγελματικής σας ιστοσελίδας αποτελεί το πρώτο βήμα της παρουσίας σας στο διαδίκτυο. Είναι ουσιαστικά τα θεμέλια του οικοδομήματος που αντιπροσωπεύει τους ορίζοντες που ανοίγονται για εσάς μέσα από αυτή την επένδυση. Για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων και τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση του χώρου αναλαμβάνουμε αμέσως μετά να προωθήσουμε την ιστοσελίδα σας, ώστε να γίνει γνωστή η ύπαρξή της στο υποψήφιο αγοραστικό κοινό. Αλλά και να σας υποδείξουμε την πιο συμφέρουσα επιλογή για τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

[ Μάθετε περισσότερα » ]

Εταιρική ταυτότητα

Εταιρική ταυτότητα

Η εικόνα που δείχνει μια εταιρία προς τα έξω, είναι πολλές φορές πιο σημαντική για να προσελκύσει έναν πελάτη, ακόμα και από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που αυτή προσφέρει. Η σωστή εικόνα της στηρίζεται στην ταυτότητά της. Η εταιρική ταυτότητα είναι μοναδικό χαρακτηριστικό κάθε επιχείρησης, το οποίο την καθιστά ξεχωριστή και την αναδεικνύει.

[ Μάθετε περισσότερα » ]