Δεν έχετε λογαριασμό;

Κάθε νέος μας πελάτης αποκτά εταιρικό λογαρισμό με τον οποίο έχει πρόσβαση σε πλήθος υπηρεσιών και ευκολιών όπως ή καταστάση και η πρόοδος των έργων του, πρόσβαση στην γνωσιάκη βάση της Webasis καθώς επίσης και ευκολούς τρόπου επικοινωνίας και λήψης υποστιρίξης από την εταιρεία μας

Εάν είστε πελάτης μας και δέν έχετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας!


Επικοινωνήσετε μαζί μας για να κανονίσουμε μια πρώτη συνάντηση. Ένας εξουσιοδοτημένος συνεργάτης μας είναι στη διάθεσή σας για να καταγράψει τις ανάγκες σας και να συζητήσουμε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Με βάση τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις σας θα καθοριστεί το χρονοδιάγραμμα, αλλά και το αναγκαίο υλικό που θα μας παρέχετε. Όλα τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά!
Όνομα *
Επώνυμο *
E-mail *
Τηλέφωνο
Κινητό
Fax
Θέμα
Το μήνυμα σας *
   
  Παρακαλούμε συμπληρώστε τον αριθμό που βλέπετε στην εικόνα
 Παρουσιάσεις σε CD / DVD

Παρουσιάσεις σε CD / DVD

Παρουσιάστε την εταιρία σας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε CD ή DVD. Τα CD / DVD παρουσιάσεων είναι ένα πανίσχυρο όπλο παρουσίασης, διαφήμισης και προώθησης. Η Webasis αναλαμβάνει την ανάπτυξη multimedia εφαρμογών σε CD / DVD.

[ Μάθετε περισσότερα » ]

Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης

Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης

Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO -Search engine optimization) είναι η διαμόρφωση μιας νέας ιστοσελίδας ή μιας ήδη υπάρχουσας , με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να είναι όσο το δυνατόν προσβάσιμη και φιλική στις βασικές μηχανές αναζήτησης, όπως Google, Yahoo, και MSN .

[ Μάθετε περισσότερα » ]