Δεν έχετε λογαριασμό;

Κάθε νέος μας πελάτης αποκτά εταιρικό λογαρισμό με τον οποίο έχει πρόσβαση σε πλήθος υπηρεσιών και ευκολιών όπως ή καταστάση και η πρόοδος των έργων του, πρόσβαση στην γνωσιάκη βάση της Webasis καθώς επίσης και ευκολούς τρόπου επικοινωνίας και λήψης υποστιρίξης από την εταιρεία μας

Εάν είστε πελάτης μας και δέν έχετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Φιλοξενία ιστοσελίδων

Φιλοξενία ιστοσελίδων

Η Webasis σας παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων σε Multicore Intel Xeon Cloud Servers, τελευταίας τεχνολογίας, σε ένα από τα μεγαλύτερα Datacenter της Ευρώπης, με αποτέλεσμα η προώθηση και διαφήμιση των προϊόντων / υπηρεσιών της επιχείρησής σας, να γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η φιλοξενία των ιστοσελίδων έχει μεγάλη σημασία, γιατί απ’ αυτήν εξαρτάται η παρουσία της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο. Η φιλοξενία είναι βασικά η αποθήκευση της ιστοσελίδας σε έναν υπολογιστή, ο οποίος είναι μόνιμα συνδεδεμένος στο διαδίκτυο, προκειμένου να εξασφαλίσει η διαθεσιμότητα της ιστοσελίδας αυτής, στους υπόλοιπους υπολογιστές του διαδικτύου.

Τις υπηρεσίες αυτές, η Webasis σας τις προσφέρει στις πιο προσιτές και συμφέρουσες τιμές, εξασφαλίζοντας σας ταυτόχρονα μεγάλη αξιοπιστία.

Επικοινωνήστε μαζί μας, σήμερα κιόλας, για να μάθετε τι μπορούμε να κάνουμε για σας και πως μπορούμε να προβάλλουμε σωστά την επιχείρηση σας στο διαδίκτυο.Ηλεκτρονικό εμπόριο

Ηλεκτρονικό εμπόριο

Θα σκεφτόσασταν ποτέ, ότι θα μπορούσαν άνθρωποι από όλον τον κόσμο να έχουν στη διάθεση τους, τα δικά σας προϊόντα / υπηρεσίες; Σήμερα, μπορούν μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου, να γνωρίσουν και να αποκτήσουν τα προϊόντα σας εκατομμύρια χρήστες, οποιαδήποτε ώρα θελήσουν, από όπου και αν βρίσκονται εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

[ Μάθετε περισσότερα » ]

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η κατασκευή μιας ιστοσελίδας πλέον δεν αποτελεί απλά θέμα κύρους αλλά μια πραγματική επιχειρηματική επένδυση που ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις τολμούν έχοντας δει τα εκπληκτικά αποτελέσματα της στους ανταγωνιστές τους.

[ Μάθετε περισσότερα » ]