Δεν έχετε λογαριασμό;

Κάθε νέος μας πελάτης αποκτά εταιρικό λογαρισμό με τον οποίο έχει πρόσβαση σε πλήθος υπηρεσιών και ευκολιών όπως ή καταστάση και η πρόοδος των έργων του, πρόσβαση στην γνωσιάκη βάση της Webasis καθώς επίσης και ευκολούς τρόπου επικοινωνίας και λήψης υποστιρίξης από την εταιρεία μας

Εάν είστε πελάτης μας και δέν έχετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Ηλεκτρονικό εμπόριο

Ηλεκτρονικό εμπόριο

Θα σκεφτόσασταν ποτέ, ότι θα μπορούσαν άνθρωποι από όλον τον κόσμο να έχουν στη διάθεση τους, τα δικά σας προϊόντα / υπηρεσίες; Σήμερα, μπορούν μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου, να γνωρίσουν και να αποκτήσουν τα προϊόντα σας εκατομμύρια χρήστες, οποιαδήποτε ώρα θελήσουν, από όπου και αν βρίσκονται εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο λοιπόν, δημιουργεί τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης, κυρίως στον επιχειρηματικό τομέα, εφόσον βελτιώνει και απλοποιεί τον τρόπο την προώθηση της επιχείρησης σας σε διάφορες αγορές που διαφορετικά δεν θα είχε πρόσβαση, διευρύνει την εμβέλεια της, εξασφαλίζει εξοικονόμηση χρόνου και εκμηδενίζει τις αποστάσεις. Γι’ αυτό, βρίσκεται πρώτος στις προτιμήσεις των ανθρώπων ο ηλεκτρονικός τρόπος αγοράς.

Η ομάδα της Webasis φροντίζει για σας και την επιχείρηση σας, δίνοντας σας τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε και εσείς μια αξιοπρεπή θέση στον κόσμο του διαδικτύου και να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο τις δυνατότητες εξέλιξης και τα οφέλη που αποκομίζετε από το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Για να το πετύχει αυτό η Webasis, συνδυάζει με τρόπο μοναδικό, τον ποιοτικό και δημιουργικό σχεδιασμό με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες του διαδικτύου.

Επικοινωνήστε μαζί μας, σήμερα κιόλας, για να μάθετε τι μπορούμε να κάνουμε για σας και πως μπορούμε να προβάλλουμε σωστά την επιχείρηση σας στο διαδίκτυο.Έντυπα

ΈντυπαΣας παρέχουμε υπηρεσίες δημιουργικού και γραφιστικού σχεδιασμού εταιρικών και προϊοντικών εντύπων, φυλλαδίων, προσπέκτους κλπ

[ Μάθετε περισσότερα » ]

Internet Marketing

Internet Marketing

Η κατασκευή της επαγγελματικής σας ιστοσελίδας αποτελεί το πρώτο βήμα της παρουσίας σας στο διαδίκτυο. Είναι ουσιαστικά τα θεμέλια του οικοδομήματος που αντιπροσωπεύει τους ορίζοντες που ανοίγονται για εσάς μέσα από αυτή την επένδυση. Για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων και τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση του χώρου αναλαμβάνουμε αμέσως μετά να προωθήσουμε την ιστοσελίδα σας, ώστε να γίνει γνωστή η ύπαρξή της στο υποψήφιο αγοραστικό κοινό. Αλλά και να σας υποδείξουμε την πιο συμφέρουσα επιλογή για τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

[ Μάθετε περισσότερα » ]