Δεν έχετε λογαριασμό;

Κάθε νέος μας πελάτης αποκτά εταιρικό λογαρισμό με τον οποίο έχει πρόσβαση σε πλήθος υπηρεσιών και ευκολιών όπως ή καταστάση και η πρόοδος των έργων του, πρόσβαση στην γνωσιάκη βάση της Webasis καθώς επίσης και ευκολούς τρόπου επικοινωνίας και λήψης υποστιρίξης από την εταιρεία μας

Εάν είστε πελάτης μας και δέν έχετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης

Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης

Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO -Search engine optimization) είναι η διαμόρφωση μιας νέας ιστοσελίδας ή μιας ήδη υπάρχουσας, με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να είναι όσο το δυνατόν προσβάσιμη και φιλική στις βασικές μηχανές αναζήτησης, όπως Google, Yahoo, και MSN . Η Webasis φροντίζει να κατασκευάζει όλα τα νέα sites χρησιμοποιώντας τεχνικές SEO. Ακόμα όμως και στην περίπτωση, που η δική σας υπάρχουσα ιστοσελίδα δεν καλύπτει αυτήν την ανάγκη και δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, μπορούμε να εφαρμόσουμε ένα πρόγραμμα βελτιστοποίησης, ώστε να βελτιωθεί η κατάταξή της στις μηχανές αναζήτησης.

Στόχος της διαδικασίας αυτής, είναι να αυξήσει την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας, με αποτέλεσμα η εταιρία σας να γίνει ευρέως γνωστή και να αυξήσει τις πωλήσεις και τα κέρδη της. Το πιο βασικό στοιχείο, για να επιτευχθούν τα παραπάνω, είναι ο συσχετισμός του περιεχομένου της κάθε σελίδας με τις εκάστοτε λέξεις κλειδιά, καθώς επίσης και ο σωστός και «καθαρός» προγραμματισμός της ιστοσελίδας, ώστε οι μηχανές αναζήτησης να μπορούν να τη «διαβάσουν» εύκολα και να την συμπεριλάβουν σωστά στα οργανικά αποτελέσματα τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας, σήμερα κιόλας, για να μάθετε τι μπορούμε να κάνουμε για σας και πως μπορούμε να προβάλλουμε σωστά την επιχείρηση σας στο διαδίκτυο.Internet Marketing

Internet Marketing

Η κατασκευή της επαγγελματικής σας ιστοσελίδας αποτελεί το πρώτο βήμα της παρουσίας σας στο διαδίκτυο. Είναι ουσιαστικά τα θεμέλια του οικοδομήματος που αντιπροσωπεύει τους ορίζοντες που ανοίγονται για εσάς μέσα από αυτή την επένδυση. Για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων και τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση του χώρου αναλαμβάνουμε αμέσως μετά να προωθήσουμε την ιστοσελίδα σας, ώστε να γίνει γνωστή η ύπαρξή της στο υποψήφιο αγοραστικό κοινό. Αλλά και να σας υποδείξουμε την πιο συμφέρουσα επιλογή για τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

[ Μάθετε περισσότερα » ]

Ηλεκτρονικό εμπόριο

Ηλεκτρονικό εμπόριο

Θα σκεφτόσασταν ποτέ, ότι θα μπορούσαν άνθρωποι από όλον τον κόσμο να έχουν στη διάθεση τους, τα δικά σας προϊόντα / υπηρεσίες; Σήμερα, μπορούν μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου, να γνωρίσουν και να αποκτήσουν τα προϊόντα σας εκατομμύρια χρήστες, οποιαδήποτε ώρα θελήσουν, από όπου και αν βρίσκονται εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

[ Μάθετε περισσότερα » ]