Δεν έχετε λογαριασμό;

Κάθε νέος μας πελάτης αποκτά εταιρικό λογαρισμό με τον οποίο έχει πρόσβαση σε πλήθος υπηρεσιών και ευκολιών όπως ή καταστάση και η πρόοδος των έργων του, πρόσβαση στην γνωσιάκη βάση της Webasis καθώς επίσης και ευκολούς τρόπου επικοινωνίας και λήψης υποστιρίξης από την εταιρεία μας

Εάν είστε πελάτης μας και δέν έχετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Ιστοσελίδες ξενοδοχείων

Το διαδίκτυο αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο προώθησης των τουριστικών προϊόντων  και ευκαιρία για ένα μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων.

Φιλοσοφία μας είναι να κατασκευάζουμε ιστοσελίδες-εργαλεία οι οποίες να ολοκληρώνουν τους στόχους τους.

Σε ένα τόσο αναπτυγμένο περιβάλλον, όπως έχει εξελιχθεί το διαδίκτυο, είναι δύσκολο για μια ξενοδοχειακή επιχείρηση να αναδείξει τον διαδικτυακό της τόπο και να διαφοροποιηθεί από τις άλλες επιχειρήσεις του χώρου.

Ο ανταγωνισμός στο διαδίκτυο μεταξύ των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, παρ΄ όλα αυτά κάνεις θα παρατηρήσει ότι ένα μεγάλο ποσοστό αυτών μοιάζουν να έχουν κατασκευαστεί ερασιτεχνικά, ενώ άλλες είναι τόσο περίπλοκες που διώχνουν τους επισκέπτες τους. Οι περισσότεροι επισκέπτες έχουν μικρή ανεκτικότητα σε οτιδήποτε δεν λειτουργεί, είναι πολύπλοκο και γενικά αντιαισθητικό σε κάποιον διαδικτυακό τόπο. Πέραν του ότι θα εγκαταλείψουν και δεν θα επισκεφτούν ξανά την ιστοσελίδα αυτή στο μέλλον, πολύ πιθανό είναι να δημιουργήσουν άσχημη εικόνα και για την ίδια την επιχείρηση. Είναι άκρως σημαντικό, λοιπόν, η ηλεκτρονική παρουσία μιας ξενοδοχειακής επιχείρησης να συμφωνεί με τις επιθυμίες των καταναλωτών.

Στην Webasis Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην αποτελεσματικότητα, την χρηστικότητα και την προώθηση των ιστοσελίδων που κατασκευάζουμε, πιστεύουμε πως ο τρόπος με τον οποίο κατασκευάζουμε ιστοσελίδες για ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια πρέπει να έχει μια ελκυστική παρουσία εκπληρώνοντας μια σειρά στόχων όπως:

  • Η δημιουργία ενός ενδιαφέροντος website που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών του να εξερευνήσουν το περιεχόμενό του.
  • Παρουσίαση και δημοσίευση πληροφοριών σε συνοχή, αποφεύγοντας περιπλοκότητες που θα οδηγήσουν σε λανθασμένη κατανόηση τους από τους επισκέπτες.
  • Δημιουργία και ενίσχυση της θετικής εικόνας της ξενοδοχειακής επιχείρησης και παρουσίαση ποιοτικών υπηρεσιών της.
  • Δημιουργία καλής εντύπωσης και παρότρυνσης των επισκεπτών ολοκληρώσουν μία κράτηση ή να επισκεφτούν ξανά στο μέλλον το διαδικτυακό τόπο.

Τα οφέλη της online παρουσίας ενός ξενοδοχείου

  • Οι μικρομεσαίες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις δεν μπορούν παρά να ωφεληθούν από το ηλεκτρονικό εμπόριο διευρύνοντας τον κύκλο εργασιών τους σε νέες αγορές και σε καινούριο αγοραστικό κοινό. Αυτό σημαίνει ότι η ξενοδοχειακή επιχείρηση μπορεί να προσεγγίζει πελάτες που βρίσκονται μακριά από την έδρα της και που δεν έχουν πρόσβαση σε κάποιο τουριστικό γραφείο με το οποίο συνεργάζεται και μάλιστα με ελάχιστα λειτουργικά έξοδα.
  • Μείωση κόστους μιας σειράς διαδικασιών, όπως κόστος προώθησης/διαφήμισης και αυτοματοποίηση της διαχείρισης κρατήσεων.
  • Λόγω του μειωμένου κόστους η ξενοδοχειακή επιχείρηση μπορεί να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μειώνοντας τις τιμές και τις χρεώσεις των υπηρεσιών της.
  • Αύξηση των εσόδων τους καθώς με την παρουσία τους στο διαδίκτυο η προβολή τους είναι μεγαλύτερη και μπορούν να απευθυνθούν και να προσεγγίσουν μεγάλο αριθμό στοχευόμενων πελατών σε λιγότερο χρόνο.
  • Βελτίωση της εικόνας της επιχείρησης μέσω της ταχύτερης διεκπεραίωσης, τόσο των συναλλαγών με τους αγοραστές όσο και της επικοινωνίας με άλλες επιχειρήσεις.
  • Δυνατότητα προσαρμογής και αλλαγής των τιμών και των διαθέσιμων υπηρεσιών με εύκολο και γρήγορο τρόπο. Το νέο περιεχόμενο του δικτυακού τόπου παραδίδεται άμεσα στους υπολογιστές των καταναλωτών.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας, σήμερα κιόλας, για να μάθετε τι μπορούμε να κάνουμε για σας και πως μπορούμε να προβάλλουμε σωστά την επιχείρηση σας στο διαδίκτυο.