Δεν έχετε λογαριασμό;

Κάθε νέος μας πελάτης αποκτά εταιρικό λογαρισμό με τον οποίο έχει πρόσβαση σε πλήθος υπηρεσιών και ευκολιών όπως ή καταστάση και η πρόοδος των έργων του, πρόσβαση στην γνωσιάκη βάση της Webasis καθώς επίσης και ευκολούς τρόπου επικοινωνίας και λήψης υποστιρίξης από την εταιρεία μας

Εάν είστε πελάτης μας και δέν έχετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Internet Marketing

Internet Marketing

Η κατασκευή της επαγγελματικής σας ιστοσελίδας αποτελεί το πρώτο βήμα της παρουσίας σας στο διαδίκτυο. Είναι ουσιαστικά τα θεμέλια του οικοδομήματος που αντιπροσωπεύει τους ορίζοντες που ανοίγονται για εσάς μέσα από αυτή την επένδυση. Για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων και τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση του χώρου αναλαμβάνουμε αμέσως μετά να προωθήσουμε την ιστοσελίδα σας, ώστε να γίνει γνωστή η ύπαρξή της στο υποψήφιο αγοραστικό κοινό. Αλλά και να σας υποδείξουμε την πιο συμφέρουσα επιλογή για τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Η διαφημιστική ομάδα της Webasis με την εμπειρία αρκετών ετών στο χώρο, αναλαμβάνει την προώθηση της ιστοσελίδας σας χρησιμοποιώντας τις πλέον εξελιγμένες τεχνικές και εργαλεία με σκοπό να ενημερώσει για την ύπαρξη της ιστοσελίδας σας το πελατειακό σας κοινό, αλλά και να προωθήσει με τον καλύτερο τρόπο τις υπηρεσίες/προϊόντα σας.

Συνεχίζοντας την καμπάνια της προώθησης της ιστοσελίδας σας, η Webasis μπορεί να σας παρουσιάσει εναλλακτικές επιλογές, αλλά και να διαχειριστεί την καταχώρηση διαφημιστικών banners ή text-ads για τον διαδικτυακό σας τόπο, με βάση τον διαθέσιμο προϋπολογισμό για το marketing της ιστοσελίδας σας. Πάντα στηριζόμενοι σε λεπτομερή ανάλυση της αγοράς, στοχευμένη στον κλάδο, στον οποίο δραστηριοποιείται η επιχείρησή σας και με στόχο τη μεγιστοποίηση του αποτελέσματος για δεδομένη επένδυση

Επικοινωνήστε μαζί μας, σήμερα κιόλας, για να μάθετε τι μπορούμε να κάνουμε για σας και πως μπορούμε να προβάλλουμε σωστά την επιχείρηση σας στο διαδίκτυο.