Υπηρεσίες για επαγγελματίες των γραφικών τεχνών και της οπτικής επικοινωνίας.

Πρόσθετα με τις διαδικτυακές υπηρεσίες μας, παρέχουμε συμπληρωματικά υπηρεσίες και για τους επαγγελματίες των γραφικών τεχνών και της οπτικής επικοινωνίας. Μπορούμε να κατασκευάσουμε για εσάς και το πελατολόγιό σας εταιρικές ταυτότητες, αλλά και οποιαδήποτε δημιουργικά, βασισμένα στις απαιτήσεις σας, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα δημιουργίας multimedia κάθε είδους (βίντεο, 360 κλπ), βασισμένα σε σύγχρονο ιδιόκτητο εξοπλισμό και τα πλέον δυναμικά προγράμματα της αγοράς.

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών κατά παραγγελία, υπό το όνομα της δικής σας επιχείρησης, χωρίς να ερχόμαστε σε επαφή με τον πελάτη σας και χωρίς να διαμεσολαβεί σε κανένα σημείο η δική μας συμμετοχή, δίνοντας όλες τις τεχνικές και εξειδικευμένες λύσεις που μπορεί να χρειαστείτε.

Στο portofolio μας θα βρείτε ένα μέρος από δημιουργικά που έχουμε κατασκευάσει για επιχειρήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα, καλύπτοντας τις ανάγκες τους και σε οποιοδήποτε οπτικοακουστικό μέσο ή έντυπη έκδοση, παράλληλα με τη διαδικτυακή τους παρουσία.

Και το σημαντικότερο, στις πλέον οικονομικές και ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς για κάθε εργασία, ώστε να έχετε τη δυνατότητα της μεταπώλησης, μεγιστοποιώντας ταυτόχρονα την ανταγωνιστικότητα, αλλά και το κέρδος σας!!!