Δεν έχετε λογαριασμό;

Κάθε νέος μας πελάτης αποκτά εταιρικό λογαρισμό με τον οποίο έχει πρόσβαση σε πλήθος υπηρεσιών και ευκολιών όπως ή καταστάση και η πρόοδος των έργων του, πρόσβαση στην γνωσιάκη βάση της Webasis καθώς επίσης και ευκολούς τρόπου επικοινωνίας και λήψης υποστιρίξης από την εταιρεία μας

Εάν είστε πελάτης μας και δέν έχετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Υπηρεσίες για επαγγελματίες των γραφικών τεχνών και της οπτικής επικοινωνίας.

Πρόσθετα με τις διαδικτυακές υπηρεσίες μας, παρέχουμε συμπληρωματικά υπηρεσίες και για τους επαγγελματίες των γραφικών τεχνών και της οπτικής επικοινωνίας. Μπορούμε να κατασκευάσουμε για εσάς και το πελατολόγιό σας εταιρικές ταυτότητες, αλλά και οποιαδήποτε δημιουργικά, βασισμένα στις απαιτήσεις σας, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα δημιουργίας multimedia κάθε είδους (βίντεο, 360 κλπ), βασισμένα σε σύγχρονο ιδιόκτητο εξοπλισμό και τα πλέον δυναμικά προγράμματα της αγοράς.

Σας παρέχουμε τη δυνατότητα παροχής υπηρεσιών κατά παραγγελία, υπό το όνομα της δικής σας επιχείρησης, χωρίς να ερχόμαστε σε επαφή με τον πελάτη σας και χωρίς να διαμεσολαβεί σε κανένα σημείο η δική μας συμμετοχή, δίνοντας όλες τις τεχνικές και εξειδικευμένες λύσεις που μπορεί να χρειαστείτε.

Στο portofolio μας θα βρείτε ένα μέρος από δημιουργικά που έχουμε κατασκευάσει για επιχειρήσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα, καλύπτοντας τις ανάγκες τους και σε οποιοδήποτε οπτικοακουστικό μέσο ή έντυπη έκδοση, παράλληλα με τη διαδικτυακή τους παρουσία.

Και το σημαντικότερο, στις πλέον οικονομικές και ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς για κάθε εργασία, ώστε να έχετε τη δυνατότητα της μεταπώλησης, μεγιστοποιώντας ταυτόχρονα την ανταγωνιστικότητα, αλλά και το κέρδος σας!!!
Εικονική περιήγηση 360° μοιρών

Εικονική περιήγηση 360° μοιρών

Τώρα μια επαναστατική και ανεπτυγμένη τεχνολογικά μέθοδος σας επιτρέπει να παρουσιάσετε, με πρωτότυπο τρόπο, την επιχείρησή σας και τις εγκαταστάσεις σας, τουριστικές περιοχές, ακίνητα και πολλά άλλα με εικονικές περιηγήσεις, μέσω φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης, δίνοντας στον επισκέπτη τη δυνατότητα να περιηγηθεί στο χώρο.

[ Μάθετε περισσότερα » ]

Internet Marketing

Internet Marketing

Η κατασκευή της επαγγελματικής σας ιστοσελίδας αποτελεί το πρώτο βήμα της παρουσίας σας στο διαδίκτυο. Είναι ουσιαστικά τα θεμέλια του οικοδομήματος που αντιπροσωπεύει τους ορίζοντες που ανοίγονται για εσάς μέσα από αυτή την επένδυση. Για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων και τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση του χώρου αναλαμβάνουμε αμέσως μετά να προωθήσουμε την ιστοσελίδα σας, ώστε να γίνει γνωστή η ύπαρξή της στο υποψήφιο αγοραστικό κοινό. Αλλά και να σας υποδείξουμε την πιο συμφέρουσα επιλογή για τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

[ Μάθετε περισσότερα » ]