Δεν έχετε λογαριασμό;

Κάθε νέος μας πελάτης αποκτά εταιρικό λογαρισμό με τον οποίο έχει πρόσβαση σε πλήθος υπηρεσιών και ευκολιών όπως ή καταστάση και η πρόοδος των έργων του, πρόσβαση στην γνωσιάκη βάση της Webasis καθώς επίσης και ευκολούς τρόπου επικοινωνίας και λήψης υποστιρίξης από την εταιρεία μας

Εάν είστε πελάτης μας και δέν έχετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

Φιλοξενία ιστοσελίδων

Φιλοξενία ιστοσελίδων

Η Webasis σας παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων σε Multicore Intel Xeon Cloud Servers, τελευταίας τεχνολογίας, σε ένα από τα μεγαλύτερα Datacenter της Ευρώπης, με αποτέλεσμα η προώθηση και διαφήμιση των προϊόντων / υπηρεσιών της επιχείρησής σας, να γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η φιλοξενία των ιστοσελίδων έχει μεγάλη σημασία, γιατί απ’ αυτήν εξαρτάται η παρουσία της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο. Η φιλοξενία είναι βασικά η αποθήκευση της ιστοσελίδας σε έναν υπολογιστή, ο οποίος είναι μόνιμα συνδεδεμένος στο διαδίκτυο, προκειμένου να εξασφαλίσει η διαθεσιμότητα της ιστοσελίδας αυτής, στους υπόλοιπους υπολογιστές του διαδικτύου.

Τις υπηρεσίες αυτές, η Webasis σας τις προσφέρει στις πιο προσιτές και συμφέρουσες τιμές, εξασφαλίζοντας σας ταυτόχρονα μεγάλη αξιοπιστία.

Επικοινωνήστε μαζί μας, σήμερα κιόλας, για να μάθετε τι μπορούμε να κάνουμε για σας και πως μπορούμε να προβάλλουμε σωστά την επιχείρηση σας στο διαδίκτυο.Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης

Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης

Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO -Search engine optimization) είναι η διαμόρφωση μιας νέας ιστοσελίδας ή μιας ήδη υπάρχουσας , με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορεί να είναι όσο το δυνατόν προσβάσιμη και φιλική στις βασικές μηχανές αναζήτησης, όπως Google, Yahoo, και MSN .

[ Μάθετε περισσότερα » ]

Internet Marketing

Internet Marketing

Η κατασκευή της επαγγελματικής σας ιστοσελίδας αποτελεί το πρώτο βήμα της παρουσίας σας στο διαδίκτυο. Είναι ουσιαστικά τα θεμέλια του οικοδομήματος που αντιπροσωπεύει τους ορίζοντες που ανοίγονται για εσάς μέσα από αυτή την επένδυση. Για τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων και τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση του χώρου αναλαμβάνουμε αμέσως μετά να προωθήσουμε την ιστοσελίδα σας, ώστε να γίνει γνωστή η ύπαρξή της στο υποψήφιο αγοραστικό κοινό. Αλλά και να σας υποδείξουμε την πιο συμφέρουσα επιλογή για τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

[ Μάθετε περισσότερα » ]